Produkter

spirebrød1-innhold

Spirebrød med superspirer

– økologisk
– glutenfritt
– melkefritt
– lavkarbo

Spirebrødene består av 50% spirer (80% brokkoli og 20% kløver)  + 50% økologiske frø. Økologiske frø (sesam, solsikke, linfrø kan variere noe i blandingen fra bakst til bakst) blir lagt i ionisert vann i minimum 12 timer. Overflødig væske helles bort, og spirer blir rørt inn i deigen før den valses ut på plater og legges i dehydrator hvor den tørker på 42 grader over 12 til 14 timer. Spirebrødene finnes i to varianter – med eller uten himalayasalt.

Smarte grønnsaker

Dr.Dalings lille grønne -26.11.20132   Dr.Dalings lille grønne -26.11.20139 Dr.Dalings lille grønne -26.11.20134       Dr.Dalings lille grønne -26.11.20135  Dr.Dalings lille grønne -26.11.20137 Dr.Dalings lille grønne -26.11.20138   Dr.Dalings lille grønne -26.11.201310

Dr.Dalings lille grønne -26.11.201311